Consultoria integral col·laborativa

Ago2030

Qui Som

AGO2030 som una consultoria per a la transformació i l’èxit professional.  La nostra finalitat és acompanyar a les empreses en la consecució dels seus reptes i en la millora contínua dels seus objectius des del canvi i la innovació social.

creativas, viables y sostenibles

Com treballem

Entenem la cultura de la vostra organització (sabem qui sou, entenem com penseu, coneixem com actueu i empatitzem amb vosaltres…) ,  detectem oportunitats ( creatives, viables i sostenibles), organitzem la vostra activitat (optimitzant recursos, aportant coneixement i amb dimensió transformadora) i  executem les accions orientant-les a la millora dels vostres resultats (Èxit) ✨

Som creatives i innovadores de mena. Estem ben posicionades en el context en el que treballem. I centrem els esforços en millorar la nostra manera de fer i de transmetre:

Ago2030

Promou la transferència de coneixements mitjançant l’assessorament en diferents àrees i la capacitació i formació del personal de les organitzacions.

Què fem

– Projectes de gestió i facilitació: Plans d’igualtat i amb perspectiva de gènere, alineació amb l’Agenda 2030, plans integrals de desenvolupament comunitari, de participació i voluntariat, plans d’innovació, emprenedoria social i noves economies.

 – Projectes per a la millora competencial: formació, capacitació, dinàmiques d’equips, coaching, educació.

 

Sectors amb els que treballem

Empreses: Oferim serveis i col·laborem amb les empreses que busquen competitivitat alhora que sostenibilitat i impacte positiu en el seu entorn.

Administració pública. Dissenyem i donem suport tècnic i de gestió en el desenvolupament de polítiques socials i de projectes de serveis a les persones en l’àmbit municipal, tant urbà com rural.

Entitats sense ànim de lucre: Donem respostes a les diferents necessitats de les organitzacions d’avui en dia, estimulant la reflexió estratègica i prioritzant criteris de governança ètica i de corresponsabilitat col·lectiva.

Desplaça cap amunt